Har du opplevd å bli "reddet" på en merkelig måte?

I går skrev jeg historien om da jeg fikk bekreftelse på valget mitt med å avslutte livet til min 13 år gamle syke katt. Det var godt å få hjelp for hun hadde vært så syk at vi vurderte å avlive henne før, men så ble hun reddet av blandt annet #healing og #akupunktur. Så når jeg først tok valget var det ekstra godt å vite at hun ble godt ivaretatt ditt hun skulle og at valgte mitt var rett.

Mange av mine kunder har opplevd å mirakeløst fått hjelp fra uventet hold, jeg har også opplevd dette selv flere ganger. Under et #Mediumshow i fjor fortalte en dame en historie som bevegde meg veldig og har gjort inntrykk på meg. Hun fortalte om en natt da hun lå og sov så bråvåknet hun av at noen ropte navnet hennes høyt. Hun spratt opp av senga og det var ingen andre enn henne der, men hun skjønte instinktivt at hun skulle sjekke babyen sin og det gjorde hun rett i. Babyen hennes holdt på å bli kvalt av dyna rundt henne og hun ble reddet i siste liten. Damen var ikke i tvil om at hun hadde fått hjelp fra den andre siden da navnet hennes ble ropt så høyt og klart. Det var ikke et tørt øye i salen etter denne historien.

Den neste historien jeg har lyst til å fortelle handler om en opplevelse jeg hadde for mange år siden. Jeg var ute og kjørte bil en sen kveld. Det var sommer så det var lyst ute, men jeg var kanskje litt stressa og ufokusert da jeg kom til et veiarbeidsområde. For på en eller annen måte så fulgte jeg ikke skiltene jeg skulle følge og ente i motsatt kjørefelt. Det kom det en bil rett mot meg i veldig høy fart, han kom så nærme at jeg kunne se ansitktet hans. For meg ble alt helt sort, jeg husker ingen ting etter å ha sett bilen foran meg, men på merkelig måte ble alt klart for meg igjen da jeg var tilbake i rett fil og alt hadde gått bra! Jeg skjønte ingen ting på hvordan jeg hadde rukket å komme meg over i rett kjørebane fordi jeg hadde bare noen meter før det var veisperre mellom kjørebanen og det var helt umulig for meg å få bilen på rett kjør før denne veisperringen i den farten jeg hadde. Men jeg kjente Christer (min fetter som jeg snakket om i går) satt ved siden av meg og jeg takket det jeg kunne. Den dag i dag er dette en historie jeg stusser over. Hver gang jeg kjører i det aktuelle området blir jeg veldig takknemelig for at alt gikk fint.

Dette var to "små" mirakelhistorier. Det finnes så mange der ute om folk som har fått #englevakt, som har blitt reddet på merkelig og "umulig" vis. Det er alle disse små og store #mirakler jeg verdsetter i min kontakt med #åndeverden. Hjelpen som kommer helt uventet og så nydelig. Ikke alltid for å redde liv, men for å gjøre dagen litt bedre og enklere for oss alle.

I morgen skal jeg skive litt om forskjellen på #guider og åndeverden.

Gå gjerne inn på hjemmesiden min www.mediumshow.no eller besøk meg på Facebook, https://www.facebook.com/mediumshownorge/ for mer informasjon om det jeg driver med. Send meg gjerne en e-post til post@mediumshow.no hvis du lurer på noe angående åndeverden eller healing så kanskje jeg svarer på ditt spørsmål her på bloggen. (Du vil være anonym)

Med kjærlig hilsen

Irmelin
#Medium og healer
Mediumshow 

2 kommentarer

05.01.2017 kl.10:49

Interresant:)

mediumshow

06.01.2017 kl.12:47

Anonym: :-)

Skriv en ny kommentar

mediumshow

mediumshow

43, Horten

Medium og healer Irmelin Lundstad reiser landet rundt med Mediumshow hvor hun kanaliserer og gir healing fra åndeverden.

Kategorier

Arkiv

hits